about us

Ons werk

Chinees taal cursus volgen? Wenxin Chinese school is een non-profit organisatie en is opgericht in 2014 in Apeldoorn. De school ligt schuin tegenover de CODA Bibliotheek.

De doelstelling is om de rijke Chinese cultuur te behouden, zodat er meer jongeren en volwassenen een kans hebben om deze te leren kennen en te profiteren. We willen zoveel mogelijk leerlingen helpen om het niveau van het Chinese taal (Mandarijn) te verbeteren in de onderdelen luisteren, lezen, spreken en schrijven. Daardoor hopen we dat iedere leerling het Staatsexamen HSK kan behalen.

De passie

Onze enthousiaste docenten zijn hoogopgeleid die ruime ervaring hebben met lesgeven. Ze kunnen ook Nederlands en Chinees (mandarijn) spreken. We hebben een flexibele les voor alle soorten studenten en doen er alles aan om aan alle verzoeken van de student te voldoen. Ons lesmaterialen zijn uitgegeven door de universiteit Jinan (Guangzhou) and Leiden
universiteit. Ze zijn zeer professioneel en praktisch voor de leerlingen.

Hoewel Wenxin Chinese School geen eigen klaslokaal heeft, huren we een wijkcentrum als leslokaal. Naast comfortabele leslokalen zijn er een activiteitenruimte en een kantine. We hebben ook geavanceerde apparatuur voor multimediaonderwijs en zijn ook bezig met plaatselijk activiteiten.